Óracenter

Ora-Center webaruhaz

Skip to Main Content »

  • Ingyenes házhozszállítás
  • Több 1000 termék készletről
  • Ajándék a termék mellé

Lájkolj minket Facebookon:

 

A kosár üres
Segíthetek? +36 70 392 9096

Üdvözöljük webáruházunkban!


 Engedje meg, hogy röviden bemutassuk vállalkozásunkat, filozófiánkat.

 

   Korvin Tibor cégünk alapítója több mint 30 éve, 1984-ben nyitotta meg első üzletét Pakson a fűutcán. Akkoriban és azt megelőzően tanuló és gyakornok órásként szerezte meg azt a szakmai tapasztalatot és tudást, melyre pár év múlva már ráépülhetett az órák, majd ékszerek értékesítése is. Fontos tudnia, ha Nálunk vásárol, a legjobb helyen teszi, hisz nem csupán egy ingatag lábakon álló, kizárólag online létező webshop vagyunk, hanem egy lassan 40 éves szakmai múlttal rendelkező óra és ékszer szaküzlet. Így igyekszünk vásárlóinknak a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtani, reméljük az Önök legnagyobb megelégedésére. 

 

   Az elmúlt  30 év tapasztalatai segítenek minket abban, hogy a szezonról szezonra változó kollekciókban megtaláljuk azokat a márkákat, és modelleket, melyek a vásárlóink igényeit mind a minőség, mind a design tekintetében maximálisan kielégítik. A webáruházunkban kínált összes óra és ékszer, kizárólag hivatalos importőrtől származik, garanciajeggyel és eredeti díszcsomagolásban. Manapság az órák az időmérő funkciójukon túl öltöztetnek is minket, felteszik az i-re a pontot, vagyis stílusosabb, csillogóbb megjelenést varázsolnak számunkra. Az általunk forgalmazott órák és ékszerek a legújabb design mellet a legmagasabb minőségi elvárásoknak is maximálisan megfelelnek.

 

   A Korvin Óra - Ékszer a hagyományos üzletben történő értékesítés mellet, már az interneten is kínálja termékeit. 2010-ben indítottuk útjára óra-ékszer webáruházunkat, mely az évek során folyamatosan frissült, míg elnyerte épp aktuális formályát. Webáruházunk valós készleten alapszik, folyamatosan figyelünk a frissítésére, a kínálat szinte napi rendszerességgel változik. Oldalunkal segítséget kívánunk nyújtani, hogy megtalálja azt a terméket, órát, ékszert, amelyre a legjobban vágyik. Nagy hangsúlyt teszünk a gyors kézbesítésre is, hogy Ön minél hamarabb karjára csatolhassa az áhított darabot. Ezen túl üzletünkben is megtalálhatóak az itt szereplő órák és ékszerek. Ha gondolja, jöjjön el, próbálja fel személyesen, várjuk szeretettel!

 

Reméljük, weboldalunkkal sikerül inspirációt és ötletet adnunk vásárlásához!

 

Üdvözlettel,

                                                                                              a  Korvin Óra - Ékszer csapata